RIP 'Camping Hoeke'

04-08-2020 * 07-08-2022

Na twee jaar non stop met hart en ziel aan dit luxe paradijsje in België gewerkt te hebben, gooi ik de handdoek in de ring. Het bord is inmiddels van de muur. Kijk maar naar de foto rechts.

In de afgelopen twee jaar heb ik helaas slechts 1 familie mogen ontvangen, waarvan de moeder (Henriette 43) na afloop van het verblijf (welgeteld 1 uur en 73 minuten) in het gastenboek schreef; 'Het is hier de Hel op Aarde. Een hopeloze puinzooi met junks en motortuig. Nadat ik een granaat vond in de kamer van de kinderen was de maat vol. Ik kom hier dan ook nooit, nòòit meer en doe onmiddellijk aangifte. Camping Hoeke; STERF!'

Tsja... Een fikse tegenvaller, zoals je zult begrijpen. Ik kan best tegen kritiek maar dit zijn toch wel niet te misverstane woorden die ik serieus dien te nemen... Zeker ook gezien de veelvuldige doodsbedreigingen vanuit de omliggende dorpen, denk ik dat het tijd is dat ik me maar weer op de muziek ga storten.

Het was een mooi avontuur, jammer van de drie miljoen die ik heb geïnvesteerd, maar ik vind het ook wel weer leuk mijn familie en vrienden op te zoeken die hier overigens stuk voor stuk niet zijn geweest. Dat is ook wel jammer.

Camping Hoeke; Het had zo mooi kunnen zijn, maar het liep allemaal anders.